Päivä 81

39 päivää toiseen testiin aikaa. Havahduin muutama päivä sitten siihen, että olen nukkunut viime aikoina paremmin. Parhaiten sen huomaa siinä, että en enää heräile yöllä ja käy vessassa. Nukun yöni katkeamatta siihen asti, kunnes kello soittaa. Harmi, etten ole mitannut unta millään mittarilla. Olen muutaman kerran miettinyt Oura sormuksen hankintaa, sillä pystyisi unta jotenkin seuraamaan.

Tuoteryhmässä on myös Viva niminen tuote, josta aikaisemmin olen jo jotain maininnutkin. Viva on sahramiuutetta, johon on lisätty B-vitamiiniä, jodia ja C-vitamiiniä. Vivasta on tehty useita ulkopuolisia tutkimuksia joissa se on todettu toimivaksi tuotteeksi. Itse en ole sitä vielä säännöllisesti käyttänyt. Viva auttaa stressinhallintaan, uneen ja se vaikuttaa positiivisesti mielialaan. En itse ole kokenut, että unessani tai stressitasoissani olisi ollut jotain korjattavaa, mutta kuten kuidunkin kanssa kävi, olin tottunut epänormaaliin. Vatsani ei toiminut normaalisti, mutta kun siihen oli vuosien ajan tottunut, niin se tuntui normaalilta. Unen kanssa on käynyt näköjään vähän samalla lailla, olin tottunut siihen, että kerran yössä käydään vessassa ja jatketaan sen jälkeen unia. Monilla varmasti on suurempiakin ongelmia nukkumisessa, esim. vessakäynnin jälkeen on vaikea nukahtaa uudestaan. Uskoisin, että oman unenlaadun paranemiseen on vaikuttanut Balance Oil. Aivot toimivat paremmin, saavat tarvittavan rasvan oikein toimiakseen. Viva on hyvä lisä Balance Oilin kanssa niille, jotka kärsivät suuremmista uniongelmista. 

Vaimoni, on saanut hyviä kokemuksia myös Balance Oilista. Hän on joutunut käyttämään kortisonia silmiinsä jo pitkään. Samaan aikaan kun hän aloitti Essent kapseleiden käytön (Sama mitä Balance Oil, mutta kapseleina), hän lopetti kortisonin käytön (lääkärin suosituksesta). Alkuun silmät tuntuivat "tikkuisilta", niin kuin hän sitä kuvaa, mutta nyt reilu kahden kuukauden öljyn käytön jälkeen tikkuisuus on kadonnut. 

Yhtiö tuotteiden takana

Pari sanaa Zinzinosta yhtiönä. Yhtiön on perustanut Norjalainen pariskunta Finn Ørjan ja Hilde Rismyhr Sæle vuonna 2005.

Yhtiö aloitti toimintansa kahvilla ja kahvikoneilla. Vuonna 2012 Zinzino osti 6% BioActive-Foods yrityksestä ja sai yksinoikeuden heidän konseptiin ja tuotteisiin. Siitä alkoi yhtiön toiminta terveyden ja hyvinvoinnin parissa. 2014 yhtiö listautui pörssiin, osti kokonaan BioActive-Foodsin ja osti 85% Phaun Farma As yrityksestä. Nyt yhtiöllä on omat tehtaat ja varastot missä tuotteet tehdään ja varastoidaan. Kun tieto korona viruksesta tuli julki, yhtiö kasvatti varastoaan kahdesta viikosta seitsemään kuukauteen, jotta voisi palvella asiakkaita ja partnereita kriisin yli. Tietoon reagoitiin välittömästi, tehtiin tarvittavat toimenpiteet ja sen takia esimerkiksi viime maaliskuu oli yhtiön paras kuukausi koko sen historian aikana.

Taustalla pyörii siis velaton, pörssiin listattu yhtiö, johon voi luottaa. Lisäksi, mistä voimme pohjoismaalaisina olla ylpeitä, Zinzino avaa uusia maita jatkuvasti ja on menossa globaaliksi pohjoismaiseksi yritykseksi.


- Janne -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *