Päivä 6

ZinoBiotic

Olen huomannut positiivisia vaikutuksia vatsani toiminnassa. Vatsa toimii nyt säännöllisemmin. En oikeastaan ole kiinnittänyt huomiota kovinkaan paljoa siihen, että vatsani on usein ollut "löysällä". Nyt, kun vatsa toimii paremmin, huomaan eron, "tuotos" 💩 on kiinteää, niin kuin kuuluu ollakin. 

ZinoBiotic kuitujen pitäisi lisätä myös kylläisyyden tunnetta ja näin ollen auttaa myös laihdutuksessa.

Olimme viime juhannuksena viettämässä perheeni ja ystävien kanssa keskikesän juhlaa eräällä mökillä ja siellä kolme eri ihmistä tuli sanomaa, että "Janne, ootko vähän lihonut?". Silloin päätin, että ensi kesänä kukaan ei kysy tuota kysymystä uudelleen. Syksy meni annoskokoja ja hiilihydraatteja vähentäen ja sain painon putoamaan 83kg:sta 80kg:n. Vuoden alussa ajattelin, että tavoitteeni voisi olla 78kg. Pääsin siihen juuri ennen kuin aloitin ZinZino tuotteiden testauksen, mutta nyt painoni on pudonnut edelleen ollen nyt 77kg. Uskoisin tällä kuituvalmisteella olevan jotain merkitystä laihtumiseen.

Yksi asia, mistä tahdon päästä eroon, on flunssat. Olen sairastanut flunssaa tänä talvena jo kaksi kertaa. Suoliston hyvinvoinnilla on  merkittävä rooli kokonaisterveyteen.

LeanShake

Olin jälleen tänään takka-asennuksella ja mukana oli taas pari LeanShake pussia. Nämä toimivat minulla hyvin ateriankorvikkeena. Tälläkin itseasiassa on varmasti merkitystä kilojen tippumiseen. Lisäksi säästin tänään ravintola lounaan verran rahaa 👍🏻


-Janne

Linkki verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *