Päivä 39

Olen kaivanut lisää tietoa Balance testistä. Viimeksi, kun tulkitsin omaa testiäni täällä blogissa, minulle ei ollut selvinnyt, mitä soluseinämän pehmeys tarkoittaa. Olen nyt tutkinut lisää ja saanut selville sen, että mitä pehmeämpi soluseinämä on, sitä paremmin ravintoaineet imeytyvät. Myöskin kuona-aineet poistuvat paremmin. Itselläni tuo suhdeluku oli 8,7:1 ja sen tulisi olla alle 4:1. Nyt tämä käy järkeen, koska itsellä on käytössä Balance Oil, Zinobiotic ja vitamiinit. Balance Oil korjaa kehon rasvatasapainon, jolloin myös vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät paremmin solutasolla ja kuidut (Zinobiotic) normalisoivat suoliston toiminnan.

No, nyt mulla ei ole vielä tietoa siitä, miten Balance Oil toimii minuun, koska toista testiä ei ole vielä otettu ja joudun sitä odottamaan vielä reilu 2kk. Syy tähän odotteluun on myös selvinnyt. Punasolut uusiutuvat 120 päivässä, sen takia kakkos testi otetaan 120 päivän kuluttua, jolloin nähdään, mitä öljy tekee keholle. Tuskin kukaan omega-3:n tehoa epäilee nykypäivänä enää, koska bisnes sen ympärillä on valtava, mutta tykkään kyllä tästä konseptista, jossa ensin testataan mikä on nykykunto ja sitten testataan toimiiko tuote.

Täytyy myöntää, että alussa ajattelin, että onkohan nämä tuotteet kaikista tärkeimpiä, varsinkin urheilun kannalta, koska aikaisemmat kokemukset lisäravinteista itselläni on nimenomaan liikunnasta palautumisen näkökulmasta. Nyt tässä alkaa hahmottumaan se, mihin näillä tuotteilla pyritään, jokainen ikään kuin tukee toistansa. Aikaisemmin itselleni tärkeitä tuotteita oli proteiinit ja hiilihydraatit, eli jonkinlainen palautusjuoma. Vitamiinit ymmärsin myös jotenkin olevan tärkeitä luontaisen vastustuskyvyn kannalta. Ongelmaksi kuitenkin muodostui kohdallani se, että en oikein tiennyt toimivatko ne tuotteet vai ei. Kun jossain vaiheessa lopetin palautusjuomat treenin jälkeen, en huomannut mitään eroa. Hyvä kysymys onkin, että jos rasvatasapainoni on pitkään ollut 25:1 on hyvinkin mahdollista, että ne lisäravinteet, mitä olen nauttinut, ei koskaan ole kunnolla imeytynyt kehooni.

Kuten olen kertonut, olen palomies ammatiltani ja tässä hiljattain tajusin, että jos koronavirus todella räjähtää epidemiaksi, olen töissä käytännössä niin pitkään, kunnes itse sairastun siihen. Jos siis sairastun, mutta riskit on tietenkin aika mittavat. Olen iloinen siitä, että aloitin tämän lisäravinne testauksen melko hyvään aikaan. Kuidusta olen jo nyt saanut hyviä kokemuksia, vitamiinit toivottavasti alkavat kohta imeytyä kunnolla kehoon, kun öljy tekee tehtäväänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *