Päivä 33

Testituloksia

"Koehenkilöni" testitulokset tulivat. Kyseessä on siis henkilö, joka on käyttänyt Möllerin omega-3 tuotteita pidemmän aikaa.

4,4:1

Tulos verrattuna omaani on hyvinkin erilainen ja tämä henkilö on saanut selvästi enemmän omega-3 rasvahappoa, kuin minä. Tuloksista selvisi myös, että hän saa DHA rasvahappoa riittävästi, mutta EPA rasvahappoa liian vähän. Tämä on tyypillistä, koska aivot tarvitsevat DHA rasvahappoa toimiakseen ja keho pystyy muuntamaan EPA:n helposti DHA:ksi. Joten jos tasapaino ei ihan ole kohdallaan, niin kuin tässä tapauksessa, niin aivot ottavat, mitä tarvitsevat ja keho muuntaa EPA:n DHA rasvahapoksi. 

EPA on eniten tulehdusta estävä rasvahappo, joten kehon saamiseksi tasapainoon, olisi sitä tässä tapauksessa saatava lisää. Nykyisellä ruokavaliolla hän ei saa sitä kuntoon, joten jotain täytyy muuttaa.

4,4:1 on kohtuullisen hyvä tulos, niin kuin näkyy väreistä: yksi vihreällä ja loput keltaisella, eikä yhtään punaista. 

Vastustuskyky

Kun nyt on kaikenlaista pöpöä liikenteessä, tahdon mainita, että Xtend ja Protect tuote ovat mainioita tuotteita lisäämään immuniteetti suojaa. Xtend on immuunipuolustusta tukeva ravintoliä, joka sisältää beetaglukaania, vitamiineja, fytoravinteita ja on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Protect on tuote, jossa on pelkästään beetaglukaania ja D-vitamiinia. Se on tarkoitettu otettavaksi silloin, kun tuntuu, että tauti iskee, tai on lähdössä matkoille ja haluaa buustata vastustuskykyänsä. Olit sitten kiinnostunut tuotteista tai et, niin koen, että on tyhmää olla tarjoamatta näitä, koska ne voivat olla avuksi jokaiselle nykyisessä tilanteessa.

Xtend

Protect

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *