Päivä 17

Sain mielenkiintoisen mahdollisuuden vertailla testituloksia. Ihminen, joka on nauttinut omega 3 tuotetta jo vuosia. Tuote ei ole Balance Oilia. Tulokset tulevat parin viikon päästä. Julkaisen ne täällä.

Olen tutkinut miten Balance Oil eroaa muista omega 3 tuotteista. Suurimmassa osassa omega 3 tuotteissa öljyn suojaksi laitetaan e-vitamiinia ettei se härskiinny. Se suojaa öljyn pullossa, mutta kun se nuolastaan vatsaan, niin e-vitamiini ei pysty suojaamaan öljyä enään siellä. Balance Oilissa öljyn suojana on polyfenolit. Luonnossa omega 3 ja polyfenolit ovat aina yhdessä. Kun omega 3 otetaan esim. kalasta ja pistetään purkkiin, polyfenolit eivät tule mukana. Balance Oiliin polyfenolit lisätään oliiviöljyn muodossa. Polyfenolit eivät suojaa pelkästään öljyä pullossa, vaan ovat myös vahva antioksidantti kehossa.

Lisäksi Balance Oilissa on omega 7 ja omega 9, sekä D-vitamiini. 

Odotan mielenkiinnolla minkälainen testitulos testistä tulee. Toki joudun odottamaan omaa kakkostestiäni, jotta voin sitten vertailla, toimiiko Balance Oil, mutta tästä saa hyvää tietoa, miten muut omega 3 tuotteet toimivat.

-Janne

Verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *