Päivä 14

Testitulokset saapuivat!

Vitas laboratoriolta tuli eilen sähköpostia, että testitulokset on luettavissa.

Eihän tämä nyt hyvältä näytä.

Tulokseni on 25,3:1. Eli punaisella ollaan aika rajusti. Oletin, ettei tasapainoni ole kunnossa, koska en ole mitään omega 3 tuotetta nauttinut, mutta en sentään ihan tälläistä tulosta osannut odottaa. 

Testi kertoo muutakin, kuin pelkän omega 6 ja omega 3 välisen suhteen.

Ainoa vihreä kertoo sen, että saan eläinperäistä rasvaa riittävästi. Tämä käy järkeen, syön paljon lihaa ja kananmunia. Jonkun verran saan omega 3:sta (toinen palkki ylhäältä, kelt.) ja aivan liikaa omega 6:sta (kolmas palkki ylhäältä). Ylimmäinen palkki kertoo rasvahappojen suojaustasoni ja sehän on pyöreä nolla 🙄. Alimmaista keltaista palkkia en muista mitä tarkoittaa, jotain solujen seinämän pehmeyteen liittyvää ja alimmainen liittyy kykyyn kokea onnellisuutta ja mielihyvää. Toisin sanoen riski masennukseen kasvaa suhdeluvun ollessa tuollainen. 

No, kyllä tämä tulos vähän masentaakin, olen kuitenkin luullut syöväni kohtuullisen terveellisesti ja urheillut koko ikäni, mutta käytännössä kehossa on meneillään matala-asteinen tulehdus, joka altistaa aika monelle kansantaudille mm. sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, astma, allergia, krooniset keuhkotaudit, syöpäsairaudet, muistisairaudet, tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja mielenterveyden ongelmat, noin muutamia mainitakseni 🤪

Joten ole hyvä Balance Oil ja tee ihmeitä keholleni! Vajaan 4 kuukauden päästä teen uuden testin ja toivon saavani paremmat tulokset. 

Kun nyt mietin omaa terveyttäni, niin ongelmanani on ollut jo vuosien ajan takanieluun kertyvä lima/räkä. Se on ärsyttävä ja välillä lähtee pois yskiessä ja useinmiten vaan häiritsee siellä. Nyt viimeisen flunssan jälkeen tilanne paheni, limaa kertyi paljon ja pahimmillaan se vaikutti jopa ääneeni. Tämä on vain omaa pohtimista, mutta oletan, että matala-asteisella tulehduksella voi olla jotain tekemistä asian kanssa. Tähän toivon saavani parannusta Balance Oilin avulla.

Aloitin blogin sillä tarkoituksella, että etsin hyviä tuotteita urheilusuorituksista palautumiseen, mutta tämä näköjään sukeltaa aika paljon syvemmälle omaan terveyteen. Ei se mitään, katsotaan mitä tästä tulee.


-Janne

Linkki verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *