Päivä 1

Tuotepaketti on vihdoin saapunut 👍🏻. Tilasin Zinzinon kaikki terveystuotteet ja aikaa myöden testaan ne kaikki, mutta alkuun lähden yhdistelmällä, jonka uskoisin tukevan palautumista urheilussa. Siihen kuuluu Balance Oil, Zinobiotic, Xtend ja LeanShake. Kerron tässä matkan varrella lisää tuotteista, mutta tässä lyhyt esittely.

Balance Oil:

  • Omega 3 rasvahappoja sisältävä kalaöljy. Sisältää D-vitamiinia ja polyfenoleita. 

ZinoBiotic:

  • Ravintokuitu valmiste. Edistää suoliston terveyttä. Sisältää viittä luonnollista ravintokuitua.

Xtend:

  • Monivitamiini valmiste.

LeanShake:

  • Palautusjuoma.

Balance Oilin mukana tuli testipaketti, jolla on tarkoitus tehdä kuivaveritesti ja lähettää se laboratorioon. Verestä mitataan 11 rasvahappoa, se ilmoittaa omega- 6:3 -tasapainon. Tasapainon pitäisi olla 3:1. Nähtäväksi jää, mikä se on itsellä. Tein testin ja se on lähetetty laboratorioon, tulokset jaan täällä sitten, kun saan ne.

Kokemuksia

En olettanut, että mistään tuotteesta tulee välittömiä vaikutuksia, eikä näistä yllämainituista tullutkaan. Testasin kuitenkin Viva tuotetta. Kerron Vivasta joskus myöhemmin, tässä kuitenkin linkki, jos haluat lisää tietoa. Sen pitäisi helpottaa stressiä ja parantaa unen laatua. 

Nappasin pari tablettia illalla ja hetken päästä olo oli kuin nousuhumalassa, ilman humalaa 😆 . En osaa sitä oikein muuten selittää. Itselläni se ainakin vaikutti siis mielialaan, ehkä hieman alkoi väsyttämään, mutta en huomannut vaikutusta nukahtamiseen tai unen laatuun. 

Balance Oilin nautin juomalla suoraan kupista, makuna minulla on appelsiini - sitruuna - minttu. Se menee alas ihan hyvin, maku on ihan ok.

ZinoBiotic on jauhe ja se sekoitetaan desiin vettä, smoothieen, tai palautusjuomaan. Itse sekoitan sen veteen, maku ei ole hyvä, mutta ei kauheakaan.

Xtend on tabletti muodossa.

LeanShake on annosteltu valmiisiin pusseihin. Sen voi sekoittaa veteen, maitoon tai  mihin sitten keksiikään.

- Janne

Linkki verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *